Wednesday, January 7, 2009

# သခြားသီးသုပ္

တို.ကဧရာ၀တီၿမစ္၀ကၽြန္းေပၚကေရပတ္လည္၀ိုင္းေနတဲ.'ေမာ္လၿမိဳင္ကၽြန္း'ဆိုတဲ.ၿမိဳ.ေလးမွာၾကီးၿပင္းလာတာ။တို.နယ္မွာ

မိုးဦးက်ဆိုရင္ကိုင္းသခြါးသီးေတြေပၚတယ္။အရွည္၁ေတာင္ေလာက္ရွိတယ္။အဲဒိ.သခြါးသီးေတြေပၚၿပီဆိုရင္အိမ္မွာသခြါးသီး

သုပ္စားတယ္။ကေလးဘ၀ကအေမကသခြါးသီးသုပ္ဖို.သခြါးသီးကိုထက္ၿခမ္းၿခမ္းၿပီးအထဲကိုသခြါးၿခစ္နဲ.ၿခစ္ေနရင္တို.ေတြ

ေဘးကေနၿခစ္ၿပီးသားသခြါးသီးအခြံကိုယူဖို.ေစာင္.ေနရတယ္။တို.အိမ္ကေၿမၿပင္ကေန၃ေပအကြာမွာတိုင္ထူၿပီးေဆာက္

ထားေတာ.မိုးတြင္းဆိုရင္အိမ္ေအာက္မွာေ၇၀င္တယ္..သခြါးသီးအခြံကိုယူၿပီးၾကမ္းေပါက္ကေနခ်ၿပီးအိမ္ေပၚကေနတုတ္နဲ.

တြန္းၿပီးေမာ္ေတာ္ေမာင္းတမ္းကစားတယ္။



ငယ္ငယ္ကေမာင္းခဲ.တဲ.ကိုင္းသခြါးေမာ္ေတာ္အစား

အခု စင္ကာပူက သခြါးေမာ္ေတာ္သားေလး။







ဒီေန.သခြါးသီးသုပ္ရငး္ငယ္ဘ၀ကိုသတိရလို.postေပၚတင္လိုက္တာ။သခြါးသီးသုပ္ရင္...ပထမပုဇြန္ကိုေလွာ္ၿပီးနဲနဲေထာင္းထား၊

ၿပီးေတာ.ၾကက္သြန္ၿဖဴဆီခ်က္၊ပဲအက်က္မွုန္.နဲနဲ၊ငရုပ္သီးစိမ္း၊ေၿမပဲေလးစိတ္ကြဲ၊ငပိနဲနဲအဆင္သင္.ၿပင္ထားပါ။အားလံုးအဆင္သင္.

ၿဖစ္ရင္သခြါးသီးကိုထက္ၿခမ္းၿခမ္းၿပီးအထဲကအေစ.ကိုထုတ္သခြါးၿခစ္နဲ.ၿခစ္ပါ....ၿပီးရင္ပုဇြန္ေလွာ္ထည့္........ၾကက္သြန္ၿဖဴဆီခ်က္၊

ပဲအက်က္မွုန္.၊ငရုပ္သီးစိမ္း၊ေၿမပဲေလးစိတ္ကြဲ၊ငပိ၊ဆား၊ဟင္းခတ္မွုန္.နဲနဲနဲ.သံပရာရည္အနည္းငယ္ထည္.ၿပီးသမေအာင္ေမႊ


ပါ။ဒါဆို ခ်ဥ္ ငံ စပ္ သခြါးသီး သုပ္္ေမႊးေမႊး ေလး ရပါၿပီ။


3 comments:

  1. ကြ်န္မတို႕ဆီမွာေတာ့ ငါးဟင္းနဲ႕ သုပ္စားေလ့ရွိတယ္။
    ပုဇြန္ေလွာ္ ဆိုေတာ့ ဒီက ပုဇြန္အၾကီးေတြကိုေလွာ္တာလား ဟင္..။
    ပုဇြန္ေလွာ္နဲ႕ စားၾကည့္ဦးမယ္။

    ReplyDelete
  2. ဟုတ္တယ္။၃ေကာင္ ေလွာ္လိုက္တယ္။

    ReplyDelete
  3. မေန႕က ပုဇြန္ ခ်က္ျပီးသားကိုေထာင္းျပီး သခြါးသီး သုပ္္စားတယ္....
    ေကာင္းတယ္

    ReplyDelete

some feedback to me

Chat box

ဘယ္ကလာလည္ေနတယ္ ဆိုတာ။