မိုးဦးက်ဆိုရင္ကိုင္းသခြါးသီးေတြေပၚတယ္။အရွည္၁ေတာင္ေလာက္ရွိတယ္။အဲဒိ.သခြါးသီးေတြေပၚၿပီဆိုရင္အိမ္မွာသခြါးသီး
သုပ္စားတယ္။ကေလးဘ၀ကအေမကသခြါးသီးသုပ္ဖို.သခြါးသီးကိုထက္ၿခမ္းၿခမ္းၿပီးအထဲကိုသခြါးၿခစ္နဲ.ၿခစ္ေနရင္တို.ေတြ
ေဘးကေနၿခစ္ၿပီးသားသခြါးသီးအခြံကိုယူဖို.ေစာင္.ေနရတယ္။တို.အိမ္ကေၿမၿပင္ကေန၃ေပအကြာမွာတိုင္ထူၿပီးေဆာက္
ထားေတာ.မိုးတြင္းဆိုရင္အိမ္ေအာက္မွာေ၇၀င္တယ္..သခြါးသီးအခြံကိုယူၿပီးၾကမ္းေပါက္ကေနခ်ၿပီးအိမ္ေပၚကေနတုတ္နဲ.
တြန္းၿပီးေမာ္ေတာ္ေမာင္းတမ္းကစားတယ္။
ငယ္ငယ္ကေမာင္းခဲ.တဲ.ကိုင္းသခြါးေမာ္ေတာ္အစား
အခု စင္ကာပူက သခြါးေမာ္ေတာ္သားေလး။
ဒီေန.သခြါးသီးသုပ္ရငး္ငယ္ဘ၀ကိုသတိရလို.postေပၚတင္လိုက္တာ။သခြါးသီးသုပ္ရင္...ပထမပုဇြန္ကိုေလွာ္ၿပီးနဲနဲေထာင္းထား၊
ၿပီးေတာ.ၾကက္သြန္ၿဖဴဆီခ်က္၊ပဲအက်က္မွုန္.နဲနဲ၊ငရုပ္သီးစိမ္း၊ေၿမပဲေလးစိတ္ကြဲ၊ငပိနဲနဲအဆင္သင္.ၿပင္ထားပါ။အားလံုးအဆင္သင္.
ၿဖစ္ရင္သခြါးသီးကိုထက္ၿခမ္းၿခမ္းၿပီးအထဲကအေစ.ကိုထုတ္သခြါးၿခစ္နဲ.ၿခစ္ပါ....ၿပီးရင္ပုဇြန္ေလွာ္ထည့္........ၾကက္သြန္ၿဖဴဆီခ်က္၊
ပဲအက်က္မွုန္.၊ငရုပ္သီးစိမ္း၊ေၿမပဲေလးစိတ္ကြဲ၊ငပိ၊ဆား၊ဟင္းခတ္မွုန္.နဲနဲနဲ.သံပရာရည္အနည္းငယ္ထည္.ၿပီးသမေအာင္ေမႊ
ပါ။ဒါဆို ခ်ဥ္ ငံ စပ္ သခြါးသီး သုပ္္ေမႊးေမႊး ေလး ရပါၿပီ။
ကြ်န္မတို႕ဆီမွာေတာ့ ငါးဟင္းနဲ႕ သုပ္စားေလ့ရွိတယ္။
ReplyDeleteပုဇြန္ေလွာ္ ဆိုေတာ့ ဒီက ပုဇြန္အၾကီးေတြကိုေလွာ္တာလား ဟင္..။
ပုဇြန္ေလွာ္နဲ႕ စားၾကည့္ဦးမယ္။
ဟုတ္တယ္။၃ေကာင္ ေလွာ္လိုက္တယ္။
ReplyDeleteမေန႕က ပုဇြန္ ခ်က္ျပီးသားကိုေထာင္းျပီး သခြါးသီး သုပ္္စားတယ္....
ReplyDeleteေကာင္းတယ္